Hvordan får man egentlig ned stressnivåene?

forskning kropp og sinn mediyoga medlemsportal onlinekurs stressmestring Sep 12, 2024
Igår underviste jeg begynnergruppa mi i MediYoga her lokalt, og på disse kursene får jeg alltid noen fine samtaler før vi starter.

En av de nyeste deltagerene mine delte om hvor bra det er at hun har funnet kurset mitt, og at hun definitivt har havnet riktig sted. Hun fortalte om høye stressnivåer over lang tid og at MediYoga nå hjelper henne å endelig «lande» og få kontakt med kroppen, og at det er deilig å kjenne at det faktisk allerede gjør en merkbar forskjell.

Det som fulgte var noe jeg synes var et så viktig poeng at jeg ønsker å dele med dere alle: Hun sa noe sånt som at «alle vet jo hvor lite bra stress er for kroppen, og alt dårlig som kan komme av stress, men det man ikke vet er jo hvordan gjøre noe med det!»

Mens vi snakket om dette falt blikket mitt på en annen deltager som har vært med meg litt lengre, og som forandringen lyser fra, som ser såå mye mer avslappet og glad ut enn da hun begynte på kurs første gang. Hun smilte og nikket gjenkjennende til dette den andre deltageren delte om. Og da slo det meg dette med hvor raskt denne forandringen skjer hos deltagerene mine! Hvor stor forskjell det er på noen av de som begynte hos meg i vår, og at jeg til og med ser forskjellen tydelig hos flere av de som begynte nå etter sommeren.

Dette er utrolig inspirerende og gir meg masse motivasjon for å fortsette den viktige jobben jeg ser jeg gjør med å spre disse verktøyene!

Jeg har tidligere snakket med deltagere som har vært med andre MediYoga-instruktører, og det de forteller er at det ofte går raskere og med mindre pauser enn det jeg har. Og at det de setter pris på med meg er at de får tid til akkurat dette med å lande ordentlig. De nevner også ofte at de setter pris på at jeg alltid oppfordrer til å lytte til kroppen og ligge når man trenger det, hvis det er det man kjenner at egentlig trengs, selv om jeg setter igang med instruksjon av neste øvelse.

Andre deltagere har gikk tilbakemelding om de synes det går for sakte, at de blir rastløse underveis. Og jeg er nok ikke det beste valget hvis det du er ute etter er fitness-yoga 😂, men flere av disse har faktisk kommet tilbake og blitt faste deltagere som nå har vært med meg lenge.

På førstkommende søndag ,15. september kl . 17, har jeg et gratiswebinar der jeg kommer til å snakke om akkurat dette med stress, hva langvarig stress gjør med kroppen rent fysiologisk, og hva forskningen sier om hva som faktisk hjelper mest for å få ned stressnivåer.

Da får du også lære om hvorfor MediYoga rett og slett en nydelig pakkeløsning som har med absolutt alle disse elementene som forskningen legger mest vekt på i stressmestring!

I tillegg får du gjort deg din egen erfaring, med en liten 10-minutters MediYoga-session guidet av meg. Du får tilsendt opptak i etterkant så du har mulighet til å gjøre dette også på egenhånd en liten periode etterpå.

Høres dette ut som noe du vil bli med på?

Her finner du info og påmelding

Jeg gleder meg sååå til å ha deg med! 😍

Varme hilsener fra Hanne
 

Ikke gå glipp av ukentlige tips og inspirasjon! 

Bli med meg på eventyr med MediYoga, pust, meditasjon, og balanse i hverdagen. 

Jeg misliker spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Frisk I Balanse, Hanne Søbye med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra meg. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen