Idag feirer jeg!

Aug 24, 2023
I dette øyeblikket feirer jeg at jeg har passert 700 på epostlista!

For litt over en måned siden var det drøyt 70 på samme lista, mest mine fine lokale følgere i Grorudområdet 🥰

Så, for litt over 5 uker siden ble jeg ferdig med å filme et online minikurs i MediYoga ved utmattelse, og med det kurset har lista vokst seg stoor! Jeg har jo følt at dette er viktige verktøy å få gitt videre, men det er virkelig mange flere enn jeg hadde trodd som har vist interesse for kurset. Jeg er dypt takknemlig for å få være en del av livet til så mange, og forhåpentlig kan øvelsene jeg har spilt inn være til hjelp for akkurat deg.

Hvis du er ny på lista og leser dette; hjertelig velkommen skal du være! Jeg gleder meg til å dele reisen videre med deg ❤️

Og hvis du er veteran på lista, tusen takk for at du fortsatt er med meg, du er gull!! Jeg er utrolig takknemlig for at akkurat du velger å henge med meg på denne fantastiske reisen.

Såh, litt oppdatering:
Lørdag hadde jeg første MediYoga gruppetime på Grorudhuset etter sommeren, med verdens beste gjeng (!) hvor flere har vært med meg siden jeg startet opp høsten -21. Vi gikk igjennom MediYogaprogrammet "Kjertelsystemet" og meditasjonen "I am". Til deg som er med på timene: Hvis du får lyst å gjøre programmet hjemme etter timene har jeg nå fått somlet meg til å legge ut link til mediyoga Play på den lukkede Facebookgruppa for kursene på Grorudhuset, som jeg lovet.

Idag, om noen timer, er det oppstart på fullbooket begynnerkurs på Grorudhuset, der jeg gleder meg skikkelig til å møte en gjeng med 10 nye ansikter og 4 jeg allerede kjenner. På disse timene skal vi gå igjennom grunnteknikker og startpakkene i MediYoga, så du som er med her får et godt grunnlag for å kunne gjøre programmene på egenhånd etterhvert.



Nå som jeg er ferdig med terapeututdannelsen har jeg kjent på mer energi og kapasitet, så som du kanskje allerde har lest i forrige blogginnlegg har jeg i sommer jobbet med et nytt kurs kalt "MediYoga / medisinsk yoga ved utmattelse", der jeg har samlet de verktøyene jeg føler har bidratt mest til at jeg selv har blitt så mye friskere av utmattelsen. Dørene til dette kurset åpner i oktober, og hvis du er interessert i dette kurset anbefaler jeg sterkt at du melder deg på Gratis webinar, uansett om du har planer om å få med deg webinaret eller ikke. Du som er påmeldt webinaret får nemlig en rabattkode til dette nye kurset tilsendt på mail i etterkant. 😊

Jeg har også pga. denne ekstra kapasiteten og energien bestemt meg for å komme igang med enda et fysisk kurs, denne gang på dagtid. Mandag og onsdag denne uka har jeg derfor vært og sett på lokaler til leie et par steder i Oslo. Og dette gjorde meg enda mer inspirert! Det er så mange flotte steder med flotte folk at jeg bare ved å besøke to av dem allerede føler jeg har lagt planer i hodet mitt for flere år med nye kurs 😅

Onsdag underviste jeg også en 1:1 pustecoachingtime, og jeg kjenner at det å lære andre bevissthet på pusten virker så utrolig positivt på meg selv også! Etter en sånn time er jeg roligere og har mer energi, istedet for å være utslitt etter jobb som jeg har vært tidligere.

Hvis du ønsker deg mer oversikt over hva jeg tilbyr og hva jeg kan hjelpe akkurat deg med så ta en titt på hjemmesidene mine. Der finner du info om kursene mine, tjenestene, litt om meg og min vei fra musiker, gjennom sykdom og til et nytt liv, pluss selvfølgelig denne bliggen, der du kan lete deg frem til noen innlegg som kan inspirere.

Ha en nydelig dag!

Varme hilsener fra Hanne


 

Ikke gå glipp av ukentlige tips og inspirasjon! 

Bli med meg på eventyr med MediYoga, pust, meditasjon, og balanse i hverdagen. 

Jeg misliker spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Frisk I Balanse, Hanne Søbye med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra meg. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen