Den nye medlemsportalen er åpnet!

meditasjon mediyoga medlemsportal pust øvelser Oct 11, 2024
Nå sitter jeg på terrassen i morgenkåpe med gummistøvler, på en våt stol med sitteunderlag og skriver. Det er 5 grader, men en strålende varm sol som akkurat har kommet over horisonten setter høstfargene på lønnetrærne rundt i et nydelig lys.

De røde eplene hos naboen virker enda rødere og de grønne bladene på trærne som enda ikke har fått høstfarger virker enda grønnere. En nydelig høstdag med påminnelse i lufta om at vinteren er rett rundt hjørnet.

De siste ukene har vært hektiske, med filming av videoer til medlemsportal og med alt det tekniske rundt å åpne en ny portal og et fellesskap for nye medlemmer. Betalingssystemer, automatiske mailer og alt som hører med.

Men nå er den åpen!! Medemsportalen «Ditt eget rom», som jeg begynte å tenke på for over et og et halvt år siden. Som jeg har gått med ideene til i bakhodet så lenge. Og nå som den er fylt av gode verktøy kjenner jeg likevel det renner over med ideer for hva mer som skal inn. Det kribler i kroppen med all kunnskapen jeg gleder meg til å dele med deg 🥳

Nå i begynnelsen har jeg prioritert videoer for riktig pust og grunnleggende MediYoga. Med alt som trengs av kunnskap om god sittestilling, nesepust, forskjellige pusteteknikker, inntoninger og uttoninger, uttrykk som rotlås, ildpust, tredje øyet, og med de tre forskningsbaserte startpakkene. Noen enkle, korte programmer som «foran datamaskinen» og «på sengekanten» har jeg også lagt inn, og kroppsscanning og noen forskjellige MediYogameditasjoner. Et nydelig program for vagusnerven, og et miniprogram jeg delte på gratiswebinaret i september der jeg hadde 200 påmeldte.

I tillegg har jeg brukt tid på dette med gode vaner i hverdagen, og laget et eget minikurs for dette, som jeg er veldig fornøyd med og som jeg håper kan hjelpe mange.

MediYoga blir det såklart mer og mer av, nye programmer, både korte og lange, men det jeg kjenner presser seg frem nå er alle småøvelsene og verktøyene jeg selv bruker i hverdagen som jeg har lært andre steder.

Spesielt gjennom over 20 år med en veldig flink psykomotorisk behandler, Gabor Dalnoki, som har lært meg fantastisk mye, både kunnskap og øvelser. Jeg ser at dette er blitt en så naturlig del av hverdagen min at jeg nesten ikke legger merke til at det er der, men når andre kommer til meg med utfordringer ser jeg at disse verktøyene kan være en fantastisk hjelp også for andre.

Jeg har også gått i lære hos ham et års tid, så det er verktøy jeg har opplæring i, men en stund la jeg likevel disse verktøyene bort med tanke på undervisning av andre, ettersom jeg så på det som ting som hørte til på fysiske en-til-en timer. De fysiske en-til-en timene tar for mye energi for min ME-kropp og er ikke lett å eskalere når arbeidsevnen er begrenset. Etter å ha modnet mange av verktøyene i flere år ser jeg nå likevel at mange av disse kan deles på videoer på samme måte som MediYogaøvelsene, og jeg kan gi noen av disse nydelige øvelsene videre uten å bli en terapeut som jobber en-til-en!

Allerede har jeg lagt inn i medlemsportalen «pyramidalisøvelsen» som er fantastisk for god holdning og mot ryggplager, og jeg har lagt inn en bonusvideo med lymfemassasje. Men det er så mye mer! Jeg kommer stadig opp med nye ideer som jeg legger inn i kladd-funksjonen i kurset for å etterhvert lage video av og publisere.

Jeg elsker denne inspirasjonsflyten som sammen med de digitale vertøyene jeg har lært meg gir meg muligheten for å dele kunnskap til alle som ønsker.

Nå ved åpningen av medlemsportalen var det viktigste for meg å «komme igang», og gi meg selv det lille dyttet jeg vet jeg trenger for å få ting ut. Jeg har fremdeles en personlighetstype som jobber best under press, selv om perpektivet på dette har forandret seg kraftig etter sykdommen.

Jeg hadde som mål ved lansering å få inn minst 10 medlemmer, for å lage litt press på meg selv til å bli ferdig innen datoen jeg hadde satt. Når tallet etter lansering viste 25 deltagere var det ekstra gøy å utforme portalen og ekstra inspirerende å få alle disse videoene på plass. Jeg elsker å se for meg de jeg lager innhold for når jeg spiller videoene inn. Det gjør det mye lettere og mer naturlig enn hvis jeg bare gjør det for «noen» jeg ikke vet hvem er.

Igår åpnet endelig portalen (!!!) og jeg er over i neste steg, med å ta vare på deltagerene, bygge fellesskapet, planlegge gruppemøter, og planlegge de nye tingene jeg vil dele. Og ikke minst, velge hva jeg vil dele først av alle de spennende tingene som er på lista 😅

I november kommer MediYogaprogrammene «Lille ryggprogrammet», og et program for «PMS og menopause». Begge disse er kortere enn startpakkene og vagusprogrammet. Jeg vil også legge ut noen nye psykomotoriske øvelser for psoas (hoftebøyerene), en flott skyveøvelse for hoftene og for bedre flyt mellom hjernehalvdelene, og en teknikk for å forebygge/lindre isjaslignende plager som kommer fra piriformis.

Hvis du nå angrer på at du ikke meldte deg inn når jeg hadde lanseringstilbud og gratiswebinar i september kan du nå likevel få et godt tilbud. Hvis du ønsker å bli medlem for 220 kr i mnd kan du trykke på denne linken. Tilbudet varer til og med torsdag den 17.oktober. Du kan lese mer om medlemsportalen "Ditt eget rom" her.

Jeg gleder meg sååå til fortsettelsen av dette prosjektet som er min nye «baby», så håper jeg at du som ikke er medlem holder ut all praten om dette litt til før jeg går tilbake til de vanlige inspirasjonsmailene med kunnskap. Det man har på hjertet er jo ofte det munnen renner over med 😅


Ha en nydelig høstdag ❤️🍁

Varme hilsener fra Hanne






 

Ikke gå glipp av ukentlige tips og inspirasjon! 

Bli med meg på eventyr med MediYoga, pust, meditasjon, og balanse i hverdagen. 

Jeg misliker spam og vil aldri misbruke opplysningene dine. Du vil motta eposter fra Frisk I Balanse, Hanne Søbye med nyttige tips, tilbud og nyheter. Du kan når som helst trykke "avmelding" i en e-post fra meg. Ved å legge inn opplysningene dine samtykker du i behandling av personopplysninger i tråd med personvernerklæringen