Yogaterapi, yogapust og enetimer


Fysiske timer eller online.

MEDIYOGA TERAPI

MediYoga terapi en terapiform med en mer kroppslig tilnærming enn for eksempel samtaleterapi. Vi kartlegger fysiske og psykiske utfordringer du opplever, og skreddersyr så øvelser/programmer som kan hjelpe deg på vei til en bedre helse, både i kropp og sinn. Gjennom pust, yogaøvelser og meditasjon påvirker vi energisystemet i kroppen.

Priser for yogaterapi:

Første konsultasjon 90 min. 1100,-
Oppfølgingstime 60 min. 850,-YOGAPUST / PUSTETRENING

Kurset går ut på å lære enkle pusteteknikker for å bedre regulere nervesystemet. Dette kurset er supert for deg som ønsker å bedre håndtere stress i hverdagen, deg som har utfordringer med pusten, utfordringer med søvn, høyt blodtrykk, problemer med fordøyelse, eller hvis du bare ønsker bedre og sunnere verktøy enn de «vanlige» måtene vi ofte regulerer nervesystemet på gjennom dagen (kaffe, søtsaker, alkohol, netflix, scrolling på mobilen osv.).

Disse timene blir fortrinnsvis online.

Før kurset tilbyr jeg en 20-minutters gratis utforskings-sesjon der du kan finne ut av om dette kurset er noe for deg. Du vil da få info om hva kurset går ut på, og jeg vil også stille deg noen spørsmål for å finne ut hva jeg tenker du kan få ut av dette kurset.

Standard varighet for pustekurset er 4 uker. Kurset består da av en 30 minutters konsultasjon pr. uke i 4 uker, og du vil i tillegg til dette få tilsendt videoer med hjemmelekse som gjøres tilsammen 15 minutter pr. dag (5 minutter pusteøvelser morgen, ettermiddag og kveld). Du vil også ha mulighet til oppfølgingsspørsmål på mail mellom timene.

Pris for kurset er 1590,-