Yogaterapi og enetimer


Fysiske timer eller online.

Frem til sommeren 2023 er jeg under utdanning som «MediYoga terapeut og yogalærer». Jeg trenger da praksis for å gjennomføre utdanningen. Nå i oppstarten ønsker jeg derfor å gi et godt tilbud til de som ønsker å prøve ut denne formen for terapi/behandling. De som melder seg på nå frem mot jul (sålangt jeg har kapasitet) vil derfor få en session (ca 1 1/2 time) til en pris av 550,- .

Yogaterapi en terapiform med mer kroppslig tilnærming enn for eksempel samtaleterapi. Vi kartlegger fysiske og psykiske utfordringer du opplever, og skreddersyr så øvelser/programmer som kan hjelpe deg på vei til en bedre helse, både i kropp og sinn. Gjennom pust, yogaøvelser og meditasjon påvirker vi energisystemet i kroppen.

Pust, yogaøvelser, oppmerksomhetstrening og meditasjon er gode verktøy i arbeidet med å få stressnivået i kroppen ned. Både fysisk og mentalt.

Når vi får fokuset innover kan vi også bli mer oppmerksom på triggere og mønstre i hverdagen. Dette kan hjelpe oss å forandre reaksjonsmønstrene våre, og gjøre at vi tåler stress bedre. I tillegg vil bedre bevegelsesmønstre og mer fleksibilitet hjelpe oss til en mer behagelig hverdag.