Yogaterapi, yogapust og enetimer


Fysiske timer eller online.

YOGATERAPI

Frem til midten av mai 2023 er jeg under utdanning som «MediYoga terapeut og yogalærer». Jeg trenger da praksis for å gjennomføre utdanningen. Nå fremover ønsker jeg derfor å gi et godt tilbud til de som ønsker å prøve ut denne formen for terapi/behandling. De som melder seg på nå frem mot mai (sålangt jeg har kapasitet) vil derfor få en session (ca 1 1/2 time) til en pris av 550,- .

Yogaterapi en terapiform med mer kroppslig tilnærming enn for eksempel samtaleterapi. Vi kartlegger fysiske og psykiske utfordringer du opplever, og skreddersyr så øvelser/programmer som kan hjelpe deg på vei til en bedre helse, både i kropp og sinn. Gjennom pust, yogaøvelser og meditasjon påvirker vi energisystemet i kroppen.

Pust, yogaøvelser, oppmerksomhetstrening og meditasjon er gode verktøy i arbeidet med å få stressnivået i kroppen ned. Både fysisk og mentalt.

Når vi får fokuset innover kan vi også bli mer oppmerksom på triggere og mønstre i hverdagen. Dette kan hjelpe oss å forandre reaksjonsmønstrene våre, og gjøre at vi tåler stress bedre. I tillegg vil bedre bevegelsesmønstre og mer fleksibilitet hjelpe oss til en mer behagelig hverdag.


YOGAPUST / PUSTETRENING

Fra januar 2023 tar jeg imot klienter til enkelttimer i pustetrening.
(begrenset antall)

Kurset går ut på å lære enkle pusteteknikker for å bedre regulere nervesystemet. Dette kurset er supert for deg som ønsker å bedre håndtere stress i hverdagen, deg som har utfordringer med pusten, utfordringer med søvn, høyt blodtrykk, problemer med fordøyelse, eller hvis du bare ønsker bedre og sunnere verktøy enn de «vanlige» måtene vi ofte regulerer nervesystemet på gjennom dagen (kaffe, søtsaker, alkohol, netflix, scrolling på mobilen osv.).

Disse timene blir fortrinnsvis online.

Før kurset tilbyr jeg en 20-minutters gratis utforskings-sesjon der du kan finne ut av om dette kurset er noe for deg. Du vil da få info om hva kurset går ut på, og jeg vil også stille deg noen spørsmål for å finne ut hva jeg tenker du kan få ut av dette kurset.

Standard varighet for pustekurset er 4 uker. Kurset består da av en 30 minutters konsultasjon pr. uke i 4 uker, og du vil i tillegg til dette få tilsendt videoer med hjemmelekse som gjøres tilsammen 15 minutter pr. dag (5 minutter pusteøvelser morgen, ettermiddag og kveld). Du vil også ha mulighet til oppfølgingsspørsmål på mail mellom timene.

Pris for kurset er 1540,-